facebook tracking

Vad jobbar jag med?

Jag jobbar idag som Utbildningsansvarig på mySafety Försäkringar och det har jag gjort sedan November 2016. Det är alltså mig man träffar under sina fyra första veckor där vi blandar mycket teori och praktik innan man går ut i sina respektive teams på antingen B2C, B2B eller Kundservice. Det bästa med att jobba som Utbildningsansvarig är att jag får träffa så mycket nya människor och att jag får jobba med att lära ut något jag själv tycker är väldigt intressant. Jag får även under 4 veckor se våra nya kollegor utvecklas oerhört mycket.

Därför tycker jag att du ska jobba på mySafety Försäkringar

Vill man jobba på en rolig arbetsplats med härliga kollegor, stor gemenskap och stora möjligheter att utvecklas inom företaget är mySafety det rätta stället. Vi jobbar väldigt mycket med att motivera, uppmuntra och ha roligt tillsammans vilket jag tycker är superviktigt. Visar man dessutom framfötterna och engagemang så finns här världens möjlighet att utvecklas inom företaget. I min värld ska det inte finnas något som heter måndagsångest och det har jag som tur är aldrig haft under min tid här. Det är en skön känsla!

Ett härligt minne från min tid här

Varje dag är sig olik här så att välja bara ett härligt minne från min tid här är svårt. Jag skulle säga att alla nya vänner som jag har träffat, erfarenheterna och alla roliga aktiviter vi gjort tillsammans, både under arbetstid och efteråt, är mina favoritminnen.

Jobbar du redan på mySafety Försäkringar AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mysafety.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor