facebook tracking
Malene Difebbraro

Malene Difebbraro

HR Team Manager SE – HR

Vad jobbar jag med?

Jag jobbar som HR Generalist på mySafety Försäkringars HR-avdelning tillsammans med 3 till HR-kollegor. Jag jobbar brett med HR-frågor vilket jag tycker är väldigt kul och utvecklande!

Därför tycker jag att du ska jobba på mySafety Försäkringar

En av de största anledningarna till att jag trivs så bra på mySafety är alla våra härliga kollegor! Vi har det verkligen högt i tak med mycket energi och skratt och det märks verkligen att samtliga brinner för sitt jobb! En annan anledning är utvecklingsmöjligheterna hos oss. Vi är väldigt bra på att kompetensutveckla våra medarbetare och se till att de som vill får utvecklas vidare i organisationen. Jag har själv fått gå flera vidareutbildningar inom HR och får dagligen utmana mig i nya spännande arbetsuppgifter och projekt.

Ett härligt minne från min tid här

Våren 2017 genomförde vi mySafety Challenge vilket är en ”motionsutmaning” där de olika lagen (indelade avdelningsvis) peppar och stöttar varandra att motionera regelbundet. Under utmaningsperioden blev det verkligen tydligt vilka vinnarskallar vi har i vår organisation. Det var dessutom riktigt kul att se hur sammanhållningen och relationerna, inte endast inom avdelningarna utan även till övriga medarbetare i organisationen, stärktes ytterligare!

Jag rekryterar

Jobbar du redan på mySafety Försäkringar AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mysafety.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor