facebook tracking
Avdelning

Kundcenter

Connect

På vårt Kundcenter arbetar vi med relationer med våra kunder via vår Kundservice, utgående försäkringsförmedling till konsument och företag. Alla våra kollegor på Kundcenter har gemensamt att de har en positiv inställning, stort driv och sätter alltid kunden i fokus.

”Min upplevelse av hur det är att jobba som försäkringsförmedlare på privatmarknad är väldigt positiv. Först och främst är det en väldigt bra gemenskap där man arbetar efter mål som både ligger på individ- men också gruppnivå. Jag tycker även att man får väldigt bra hjälp och stöd från både andra försäkringsförmedlare, men också chefer för att nå de mål och visioner man har satt upp." Alexander, Försäkringsförmedlare Privatmarknad

”Med ett ständigt leende på läpparna ser vi till att alltid ha kunden i fokus för att ge bästa möjliga service, vi är bäst på det vi gör” Erik, Teamchef

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår arbetsplats och kultur

mySafety Försäkringar genomsyras av en social kultur. Vi jobbar effektivt för att nå våra mål. Vi tävlar och motiverar varandra, samtidigt som vi tillsammans bidrar till att skapa ett positivt och jämlikt arbetsklimat.

Det är arbetsplatsen för dig som vill må bra när du går till jobbet och när du går hem. Du är genuint intresserad av människor, att lösa problem och personlig utveckling.

Vem vet, du kanske hittar ditt drömjobb hos oss!

Våra värderingar

Vi tycker att vår arbetsplats är fantastisk och jobbar varje dag för att göra den ännu bättre för våra medarbetare.

 

  • Energi

    Vi utstrålar energi, respekt och välvilja. Vi ger varandra energi genom att berömma, hjälpa, peppa, lyssna, le och bjuda på oss själva.

  • Engagemang

    Vi är genuint engagerade i samhällsfrågor, brottsbekämpning och människors vardag. Vi är engagerade i att nå våra personliga och gemensamma mål genom att dagligen leverera på en jämn och hög nivå.

  • Effektivitet

    Vi är tillgängliga 24/7 för att snabbt och effektivt lösa problem. Vi andas kvalitet och effektivitet. Vi är snabba och lyhörda.

Tegeluddsvägen 21
11541 Stockholm Vägbeskrivning info@mysafety.se 08-408 380 00

Uppsala

Vaksalagatan 12
753 20 Uppsala Vägbeskrivning info@mysafety.se 08-408 380 00

Jobbar du redan på mySafety Försäkringar AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mysafety.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor