facebook tracking
Avdelning

IT

Connect

Vår IT-avdelning består av ett 20-tal medarbetare och är en koncernfunktion som har ansvar för hela IT-leveransen till koncernen i Norden och Östeuropa. Här arbetar vi med tre leveransområden: drift & support, information & data samt utveckling.

"Vi på IT-avdelningen jobbar med support, utveckling och underhåll av företagets system. Jag finner det lärorikt att jobba på mySafety. Det är ett företag under ständig förändring, vilket är utmanande men samtidigt en källa till kunskap och erfarenheter." Mathias, Applikationsspecialist


Vår arbetsplats och kultur

mySafety Försäkringar genomsyras av en social kultur. Vi jobbar effektivt för att nå våra mål. Vi tävlar och motiverar varandra, samtidigt som vi tillsammans bidrar till att skapa ett positivt och jämlikt arbetsklimat.

Det är arbetsplatsen för dig som vill må bra när du går till jobbet och när du går hem. Du är genuint intresserad av människor, att lösa problem och personlig utveckling.

Vem vet, du kanske hittar ditt drömjobb hos oss!

Våra värderingar

Vi tycker att vår arbetsplats är fantastisk och jobbar varje dag för att göra den ännu bättre för våra medarbetare.

 

  • Energi

    Vi utstrålar energi, respekt och välvilja. Vi ger varandra energi genom att berömma, hjälpa, peppa, lyssna, le och bjuda på oss själva.

  • Engagemang

    Vi är genuint engagerade i samhällsfrågor, brottsbekämpning och människors vardag. Vi är engagerade i att nå våra personliga och gemensamma mål genom att dagligen leverera på en jämn och hög nivå.

  • Effektivitet

    Vi är tillgängliga 24/7 för att snabbt och effektivt lösa problem. Vi andas kvalitet och effektivitet. Vi är snabba och lyhörda.

Jobbar du redan på mySafety Försäkringar AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@mysafety.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor