Avdelning

Customer Care

Connect

På vår kundservice har vi fullt fokus på att hjälpa våra kunder med olika typer av frågor, allt från fakturafrågor till förmedling av lämpliga försäkringar och tjänster. Vi finns här dygnet runt om kunden behöver hjälp med att spärra kort eller värdehandlig, allt för att våra kunder ska känna sig trygga.

Att jobba med kundservice betyder nära kontakt med det viktigaste vi har, våra kunder.

 

” Nya utmaningar är vardag för oss på kundservice vilket gör att det aldrig blir långtråkigt.  Vi har enormt bra energi inom kundserviceteamet vilket vi hoppas att våra kunder känner av när de kontaktar oss.”

 Marie, Head of Customer Care

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vår arbetsplats och kultur

mySafety Försäkringar genomsyras av en social kultur. Vi jobbar effektivt för att nå våra mål. Vi tävlar och motiverar varandra, samtidigt som vi tillsammans bidrar till att skapa ett positivt och jämlikt arbetsklimat.

Det är arbetsplatsen för dig som vill må bra när du går till jobbet och när du går hem. Du är genuint intresserad av människor, att lösa problem och personlig utveckling.

Vem vet, du kanske hittar ditt drömjobb hos oss!

Våra värderingar

Vi tycker att vår arbetsplats är fantastisk och jobbar varje dag för att göra den ännu bättre för våra medarbetare.

 

  • Energi

    Vi utstrålar energi, respekt och välvilja. Vi ger varandra energi genom att berömma, hjälpa, peppa, lyssna, le och bjuda på oss själva.

  • Engagemang

    Vi är genuint engagerade i samhällsfrågor, brottsbekämpning och människors vardag. Vi är engagerade i att nå våra personliga och gemensamma mål genom att dagligen leverera på en jämn och hög nivå.

  • Effektivitet

    Vi är tillgängliga 24/7 för att snabbt och effektivt lösa problem. Vi andas kvalitet och effektivitet. Vi är snabba och lyhörda.

Stockholm

Tegeluddsvägen 21
11541 Stockholm Vägbeskrivning info@mysafety.se 08-408 380 00 Se sida

Jobbar du redan på mySafety Försäkringar AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@mysafety.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor